Hoofdsponsor

Onze hoofdsponsor is het bedrijf: Drillguide / Brownline.

Brownline is opgericht in 1994 en is gefocust op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de boorindustrie. Ons doel is meetapparatuur te ontwikkelen die betrouwbaar, nauwkeurig en eenvoudig in gebruik is. Dit is nodig om te navigeren in de steeds complexer wordende ondergrondse infrastructuur.

Drillguide / Brownline

Onze inventiviteit en doorzettingsvermogen vormen de basis voor de ontwikkeling van Drillguide. Dit is een zeer nauwkeurige steering service die in de loop van de jaren een wereldwijd begrip geworden is. Onze ruim 20 jaar ervaring en onze mensen zijn hierbij de sleutel tot het succes.

"Ons team bestaat uit wetenschappers, boorspecialisten en surveyors"

Onze mensen zijn oplossingsgericht en hebben een no-nonsense mentaliteit, zo bereiken we uw doelen. Met onze dienst bent u verzekerd van kennis en ervaring uit het veld. Samen met onze tools bieden wij de totaaloplossing.

In Drillguide / Brownline hebben we een zeer betrokken sponsor in de wielersport in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder. Drillguide / Brownline zal ons de komende jaren steunen in zowel het competitieve wielerpeleton alsook de recreatieve tak van onze vereniging.

https://cyclingteamflakkee.nl/wp-content/uploads/2022/08/afbeelding-3.jpg