Toerfietsen bij Cyclingteamflakkee

Toerfietsen bij Cyclingteamflakkee houdt in dat je als fietser in de eerste plaats in clubverband of individueel deelneemt aan recreatieve fietstochten op de racefiets of de MTB. Daarnaast stimuleren we onze leden zoveel mogelijk om initiatieven te ontplooien voor het (mede-) organiseren van fietstochten in de prachtige en afwisselende omgeving van Goeree Overflakkee, in Nederland en daarbuiten.

https://cyclingteamflakkee.nl/wp-content/uploads/2022/11/Groep.jpeg

Wil je lid worden? Meld je dan nu direct aan!

Wie zijn onze toerfietsers?

Dat zijn niet fietsers die alleen in pure snelheid en competitie geïnteresseerd zijn, want die zullen kiezen voor de wedstrijd afdeling van Cyclingteamgglakkee.

Dit wil overigens niet zeggen dat je tijdens de clubritten niet kunt doorrijden. Onze snelste groep rijdt gemiddeld toch ook al snel 30-34 kilometer per uur. Naast individuele toerfietsers kan het toerpeloton van Cyclingteamflakkee tijdens de clubritten ervaren en leren in een groep te rijden onder begeleiding van ervaren toerfietsers.

Wat mag je verwachten tijdens een Cyclingteamflakkee toerrit?

  • Tijdens clubritten is dragen van een valhelm verplicht.
  • Wij hanteren het samen uit en samen thuis principe.
  • Bij georganiseerdere clubritten proberen we een B.H.V of E.H.B.O clublid aanwezig te hebben.

Overige toeractiviteiten

Naast de trainingen in clubverband rijden leden vaak samen toertochten in de rest van Nederland of zelfs in het buitenland. In dat geval spreken kleine groepen leden af om met gezamenlijk vervoer naar die andere mooie fietsgebieden van Nederland, België of Duitsland af te reizen en zo eens in een geheel andere omgeving te fietsen.

https://cyclingteamflakkee.nl/wp-content/uploads/2022/11/Groep2.jpeg

Stay tuned

Blijf op de hoogte en volg ons op social media!